SAKARYA / KAYNARCA - Kaynarca Seyfettin Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MESLEK LİSESİ İŞLETMELERİ İLE DAHA GÜÇLÜ

Sayın Güray ÇALIŞKAN (Çalışkan Ofis Mobilyaları) , Ekrem KÖKSAL (Nursen KÖKSAL Tarım Aletleri), Erol BOĞAZ (Kaynarca Onur Hafriyat), Ömer AY (Kaynarca Ekmek Fırını), Ömer DİŞÇİ (Ömer Elektrik), Halis BAT (Halis Aperatif) ve öğrencilerimizi çırak olarak bünyesinde bulunduran diğer işletmelerimizin destekleri ile Kaynarca Seyfettin Selim Meslek Lisemiz kaliteyi arttırıyor.

Okul müdürümüz Ersin Yılmaz yapımı tamamlanan yeni atölye binalarımız ve onarımı biten ana binamızın taşınma ve iyileştirme sürecinde desteklerini esirgemeyen değerli işletme yetkililerimizi ziyaret ederek kendilerine plaket takdim etti Ersin YILMAZ "Eğitim - öğretim sistemi içerisinde meslek edindirme anlamında ülkemizde en önemli yapı taşı meslek liseleridir. Okulumuz her geçen gün işletmelerin desteği ile daha kaliteli cazibe merkezi haline dönüşmektedir.  Bu anlamda bu yıl okulumuzun taşınma ve ilk iyileştirme süreçlerine katkısı olan işletmelerimize çok teşekkür ederiz." dedi.

12-01-202312-01-202312-01-202312-01-202312-01-2023

Yayın: 12.01.2023 - Güncelleme: 13.01.2023 10:30 - Görüntülenme: 370